Μικρός που είναι ο κόσμος…

Στις μεταγραφικές περιόδους συμβαίνουν διάφορα… ευτράπελα, με τα οποία μπορεί κανείς να γράψει και βιβλίο. Πολλά μένουν για πάντα στην… αφάνεια, άλλα όχι!

Το πρώτο απόκτημα του ΠΑΟΚ σ΄ αυτή την μεταγραφική περίοδο, ο Παπαγιαννόπουλος, ήταν στην μέχρι πρότινος ομάδα του, την Ασιρίσκα, συμπαίκτης με έναν παίκτη, ο οποίος πριν από 6 χρόνια ήρθε στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε άπραγος…

Πρόκειται τον Αρμένιο χαφ, Λεβόν Πατσαγιάν 31 ετών πλέον, ο οποίος έπαιζε μαζί με τον Παπαγιαννόπουλο στην Ασιρίσκα.

Ο Πατσαγιάν ήρθε τον Ιανουάριο του 2009 στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τα είχε βρει με την ομάδα του, την ΓΚΑΙΣ Γκέτεμποργκ.

Όλα ήταν συμφωνημένα, αλλά τελικά ο παίκτης δεν υπέγραψε κι επέστρεψε στην Σουηδία, με τον ΠΑΟΚ να διαρρέει ότι ξαφνικά ο Πατσαγιάν ανέβασε τις απαιτήσεις του και η συμφωνία χάλασε.

Τι να έλεγε άλλωστε; Ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν… μονόφθαλμος (είχε χάσει το αριστερό του μάτι), όπως διαπίστωσαν μόλις τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη;

Η αλήθεια είναι ότι το να είναι κανείς μονόφθαλμος δεν τον εμποδίζει να παίζει ποδόσφαιρο, άλλωστε και στη Σούπερ Λίγκα έπαιζε πέρσι μονόφθαλμος ποδοσφαιριστής, απλά στον ΠΑΟΚ θεώρησαν ότι ο συγκεκριμένος δεν θα μπορούσε να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Πατσαγιάν έπαιξε στη στη συνέχεια στην Φρέντρικσταντ, στο Ιράν, σε ομάδες της Αρμενίας και εσχάτως στην Ασιρίσκα.