Μύρισε Γ’ Εθνική (και) στον ΟΦΗ

Δραματικές στιγμές περνά και ο ΟΦΗ, αφού τα συσσωρευμένα προβλήματα τον έφεραν στο χείλος του γκρεμού! Πλέον, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο, το γεγονός να ακολουθήσει και η ομάδα του Ηρακλείου τη Νίκη Βόλου ή από το καλοκαίρι να βρεθεί στην Γ΄Εθνική…

Μετά και το ναυάγιο με τους δήθεν επενδυτές από την Ιταλία, που όπως λέγεται ήταν μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονταν μάνατζερ παικτών, στο Ηράκλειο αναζητούν επειγόντως μια λύση κι ελπίζουν να τη βρουν στην γενική συνέλευση της Δευτέρας (5/1).

Χρήματα δεν υπάρχουν, οι υποχρεώσεις τρέχουν και κοντεύουν να πνίξουν τον ΟΦΗ, που έχει πάνω από 12.000.000 ευρώ χρέη, εκ των οποίων τα 2/3 είναι σε παίκτες και γενικώς φυσικά πρόσωπα.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ πρέπει να αποσύρει μέχρι τις 12/1 την αίτησή του για την υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα ή έστω να βγάλει απ΄ αυτήν τις οφειλές στους παίκτες, αλλά σ΄ αυτή την περίπτωση, θα κινδυνεύει με μηδενισμό σε κάθε παιχνίδι.

Ήδη θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα 150.000 ευρώ σε Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα, αλλιώς ενεργοποιείται η ποινή αφαίρεσης βαθμών…

Κοντά σ΄ όλα αυτά, οι σημερινοί παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι, και πολλοί μπορεί να έχουν την τύχη του Γκατούζο, οι Κρητικοί δεν έχουν προπονητή, φορολογική ενημερότητα για να πάρουν παικτες και γενικώς η κατάσταση είναι “μαύρα χάλια”!