Πρωτοχρονιά στην Τούμπα

Ένα ευχάριστο είχε για τον Άγγελο Αναστασιάδη η τελευταία προπόνηση του 2014, με τον Ρόμπερτ Μακ να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  Σε συνθήκες πολικού ψύχους αποχαιρέτησαν το 2014 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους και θα τα πουν τη νέα χρονιά με ποδαρικό στην Τούμπα. Με τη Νέα Μεσημβρία λόγω καιρού να θυμίζει Σιβηρία και προκειμένου να μην καταπονηθεί ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας, η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Μίκρας.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε στην Τούμπα προκειμένου να συνεχίσει θεραπεία σε πισίνα. Ο διεθνής μέσος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η κατάστασή του τις τελευταίες ημέρες έχει βελτιωθεί αρκετά.

Οι Ρόμπερτ Μακ και Γιώργος Κατσικάς πραγματοποίησαν ειδικό πρόγραμμα με τεστ επανένταξης στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Σλοβάκος έβγαλε όλες τις ασκήσεις δίχως να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και πλησιάζει στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Κατσικάς ένιωσε το πόδι του βαρύ και κατέβασε ένταση λόγω και των καιρικών συνθηκών. Οι Παναγιώτης Γλύκος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν θεραπεία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με προπόνηση στις 18:00 στην Τούμπα.