Ντέρμπι απ’ τα παλιά

Μπορεί η αυριανή αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Ηρακλή να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, ωστόσο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ οι «κυανόλευκοι» θέλουν διατηρηθούν στα… υψηλά στρώματα.

Για τους γηπεδούχους, δεν προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κατσιαρός και Βαγγελόπουλος, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καράμπελας, Κιόσε, Κουρούπης, Μπερτέν, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός, Τσούτσης.

Από την άλλη για τον Ηρακλή και το Νίκο Παπαδόπουλο τα προβλήματα είναι δύο. Τόσκας και Λαδάς είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται. Στη διάθεση του τεχνικού των «κυανόλευκων» θα βρίσκονται οι: Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Σμίλτος, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου Δημήτρη, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Αγγελούδης, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης.

Στο μεταξύ…: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου για όσους θέλουν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήριο για τον αγώνα του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ, Απόλλωνα-Ηρακλή θα είναι αύριο ανοιχτά από τις 14:00, δηλαδή δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή, έχει συμφωνηθεί να μεταβούν στο γήπεδο, μέσω των οδών Θ. Σοφούλη-Πλαστήρα-Χηλής. Στην οδό Χηλής θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο, από το οποίο θα προμηθεύονται τα εισιτήρια, προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 6».