Τον προδώσαν κι οι φίλοι του

Μετά την ΚΜΑ, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ερασιτέχνη Άρη να καταθέσει αίτηση ανάκλησης στο Ειρηνοδικείο, ζητώντας ουσιαστικά την παύση της διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης!

Στην αίτησή του, ο ΑΣ Αρης, ως μέτοχος και θεματοφύλακας, κάνει λόγο για την άρση εμπιστοσύνης από την Κοινωνία Μελών στη διοίκηση Σκόρδα και κοινοποιεί την ανάλογη, δική της απόφαση.

Το αξιοσημείωτο είναι πως την αίτηση του Ερασιτέχνη, την υπογράφουν και μικρομέτοχοι, όπως οι Γρανούζης, Μπεκιάρης, Παπαδόπουλος, Γρόλλιος, Δεσύπρης, όλοι τους φίλοι και συνοδοιπόροι του Σκόρδα στα χρόνια που διοίκησε την ΠΑΕ Άρης. Την αίτηση φέρεται να υπογράφει και ο Γιάννης Ψηφίδης.

Ο ΑΣ με την αίτηση που κατέθεσε, ζητά να διοριστεί διοίκηση με τους Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνάδη και Ψηφίδη.

Η αιτηση θα εκδικαστεί αύριο, με τον Σκόρδα να παρίσταται για την αντικρούσει, με όπλο και την τελευταία προσωρινή διαταγή που εξασφάλισε, για την προστασία της ΠΑΕ από τους πιστωτές, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99.