“Σημαντικός ο ρυθμός”

Αύριο στις 9.30′ το βράδυ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο PAOK SPORTS ARENA κι ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι χαρούμενος, διότι μετά από καιρό, από το προσκλητήριο δε λείπει κανείς. Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ, ελπίζει να μη λείψει αύριο ούτε ο κόσμος…

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό που για πρώτη φορά μετά από καιρό είμαστε όλοι μαζί. Και ο Τσόχλας μπήκε πλέον στο πρόγραμμα και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, μπορεί να βοηθήσει. Κάναμε την προετοιμασία μας και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά και νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό και φρεσκάδα. Είναι ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες και θέλει ιδιαίτερα προσοχή από μας και σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού, ώστε να μην τους αφήσουμε να βγάλουν στο γήπεδο τα καλά τους στοιχεία. Έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια με τον Άρη, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από εκείνα τα ματς. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, είναι σημαντικό να επιβάλεις τον ρυθμό σου σε αυτό το παιχνίδι, όπου όμως εκτός από τα τεχνικά σημεία, παίζει σημαντικό ρόλο η καρδιά και το πόσο πολύ θέλεις να πάρεις τη νίκη. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από τον κόσμο για αυτό τον αγώνα, φυσικά και θέλουμε την βοήθειά του και είναι σημαντική, όχι μόνο σε αυτό παιχνίδι, αλλά σε όλους τους αγώνες», δήλωσε ο Μαρκόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας.

Για λογαριασμό των παικτών του ΠΑΟΚ, για το αυριανό ντέρμπι μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης, που βρέθηκε και στην αντίπερα όχθη.

«Προσπαθούμε να δούμε κι αυτό τον αγώνα ως ένα ματς όπως τα υπόλοιπα, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει και το πρέπει, είναι ματς όπου θα υπάρχει και κόσμος. Θέλουμε λοιπόν να κερδίσουμε το ματς και για τον κόσμο μας και να τον κρατήσουμε δίπλα μας και στη συνέχεια. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό για μας να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε και τα μεγάλα σουτ που χρειάζονται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Περιμένουμε να δείξει και ο Άρης κάποια καινούργια πράγματα με την αλλαγή προπονητή, αλλά έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε ο σέντερ του ΠΑΟΚ.