Αντίστροφη μέτρηση για Τσανδάρη

Τον τελευταίο καιρό, που ήταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Φάνη Τσανδάρη για την ανανέωση του συμβολαίου τους, και έχει δοθεί η εντύπωση ότι δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για καμιά από τις δύο πλευρές, καθώς το συμβόλαιο του 21χρονου μέσου τελειώνει το καλοκαίρι του 2016.

Τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς το συμβόλαιο του Τσανδάρη τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, δηλαδή σε 6 μήνες ο νεαρός μένει ελεύθερος.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει και πάρα πολλά πράγματα…

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ του έχει προσφέρει ένα συμβόλαιο που ξεκινά από τις 70.000 ευρώ το χρόνο. Τέτοιο συμβόλαιο δεν είναι εύκολο να βρει σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά ούτε κι αυτός θα άφηνε τον ΠΑΟΚ για να πάει να παίξει σε κάποιον Ατρόμητο ή κάποια Καλλονή.

Στο εξωτερικό, ο Τσανδάρης είναι δύσκολο να πάει, γιατί ο ΠΑΟΚ δικαιούται τροφεία, που ξεκινούν να πληρώνονται από το 12ο έτος του ποδοσφαιριστή.

Ουσιαστικά, ο Τσανδάρης δεν είναι εντελώς ελεύθερος και για να πάει στο εξωτερικό θα πρέπει να βρεθεί η ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις του και θα πληρώσει τα τροφεία στον ΠΑΟΚ, που δεν θα είναι και λίγα.

Όπως και να ‘χει, είναι μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή και προς το παρόν, δεν φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα κάνουν πισω….