Δώνης… τέλος!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Δώνης. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με αφορμή την μέτρια παρουσία της κυπριακής ομάδας τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια της έμεινε μακριά από τη νίκη. Μάλιστα το κλίμα φαίνεται πως… βάρυνε πολύ περισσότερο μετά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα.

Πάντως ο Δώνης θεωρείται από τους πιο πετυχημένους προπονητές που είχε η κυπριακή ομάδα με αποκορύφωμα την αξιοπρόσεκτη παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας αναφέρει τα εξής: «H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “ΔΗΜΟΣΙΑ” ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη».

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απο τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη. Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν.

Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρό της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή της ομάδας καθώς και το προσωπικό των γραφείων της εταιρείας. Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος. Ως τελευταίο θα ήθελα να πω ότι από δω και πέρα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης».