Μπιρσίμ ήταν μόνο ένας!

Δεν πάει καλά η προεκλογική εκστρατεία του Αντώνη Σαμαρά και στη ΝΔ βρήκαν τι φταίει! Ο σκηνοθέτης, που δεν κάνει τα μαγικά του, για να δείχνει πολύ κόσμο, ενθουσιασμό και παλμό στις συγκεντρώσεις του (για 19 μέρες ακόμη) πρωθυπουργού!

Όπως γράφει το seleo.gr :

Η κακή εικόνα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στην Λάρισα προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού επιτελείου που ζήτησε την απομάκρυνση του σκηνοθέτη που είχε την ευθύνη της προβολής.

Κακοφωτισμένος και με προβλήματα ήχου χωρίς πλάνα που να δείχνουν την προσέλευση του κόσμου, οι εντυπώσεις από την συγκέντρωση στο ξενοδοχείο της Λάρισας χάθηκαν. Την ευθύνη έχει η διαφημιστική εταιρία που έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια αλλά εξειδικέυτηκε στον σκηνοθέτη κ. Άρη Λυχναρά. Το γραφείο του πρωθυπουργού ζήτησε να αναλάβει την ευθύνη ο κ. Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος. Η εταιρεία πάντως λέει ότι ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος έχει την ευθύνη αλλά λόγω κωλύμματος το περασμένο Σάββατο ανέλαβε ο κ. Λυχναράς και ότι δεν υπάρχει θέμα αφού ο κ. Βλαχοδημηρόπουλος επέστρεψε.