By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αναστασιάδης: «Δεν μας ήθελε»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασιάδης: «Δεν μας ήθελε»

Τhessports
Last updated: 07/01/2015 19:43
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα 1926 και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο κόουτς του Δικέφαλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι το Κύπελλο χάθηκε σήμερα, αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, κάναμε λάθη και είχαμε μια σημαντική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Τα σημάδια μας έδειξαν ότι δεν μας ήθελε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Τα δύο προηγούμενα ματς μας έδειξαν ότι δεν είμαστε για να προχωρήσουμε, αλλά και σήμερα το ίδιο έγινε. Θέλει προσπάθεια για να χαθεί η ευκαιρία του Παπαδόπουλου. Για μένα είναι απλά τα πράγματα. Μερικοί θα βρίζουν πάλι, αλλά και αυτό καλό μας κάνει».

Για την συνέχεια είπε: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά πιστεύω ότι θα βγει κάτι πολύ θετικό για εμάς, από αυτό το παιχνίδι. Για εμένα κάποια παιδιά ήταν εδώ, αντίθετα με άλλους που δεν ήταν και μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα».
Τέλος για το ότι άφησε βασικούς παίκτες εκτός 18άδας τόνισε: «Δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα με τα παιδιά αυτά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια με τον Αστέρα, οριακό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πρέπει να προετοιμαστούμε. Είναι επιλογή δική μου να ξεκουραστούν κάποια παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Μάτος: Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια!
«Κόλλησε» η Εθνική Νέων στην Τούμπα
Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, θα το αντιμετωπίσουμε ως επίσημο»
Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα θα βγει πιο δυνατή από όσα πέρασε»
Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει παίκτη από τη Νάπολι στον Ηρακλή!»
TAGGED:ΑναστασιάδηςΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αποχαιρέτησε και ο Απόλλων
Next Article Μακ: Κοιτάμε μπροστά

Τελευταία νέα

Και τελικά… βρήκε προπονητή η Μπεσίκτας
Uncategorized ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος»: Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
6 June, 2026
«Η Φενέρ ετοιμάζει πρόταση – μαμούθ για τον Τζόλη»
ΔΙΕΘΝΗ
6 June, 2026
Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
SPORTS ΒΟΛΕΪ
6 June, 2026
Follow US