Απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του Πλεξίδα από παίκτες!

Οι Νέστος Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΑΕΛ για να κερδίσουν την ελευθέρας τους, ενώ προχώρησαν και σε απίστευτες καταγγελίες εις βάρος του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός από τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, επικαλούνται μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία. Αναφορά έγινε επίσης και στην ύπαρξη καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (με απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα), ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια σε παίκτες χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί… υγείας, για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως το αφεντικό των «βυσσινί» πλαστογράφησε την υπογραφή τους καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει. Επιπλέον, χρεώνεται στον Πλεξιδα ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα τους δύο τελευταίους μήνες και πως δεν έχει πληρώσει διάφορες συμφωνημένες παροχές, όπως έξοδα ενοικίου, αυτοκινήτου και διατροφής.