“Φταίει κι ο Στέφενς”

Για την αποχώρηση του Στέφενς, την δική του παρουσία στην Θέλτα, αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ινίγο Λόπεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”

Για την Θέλτα: “Είμαι εδώ και ένα μήνα στην ομάδα, προσαρμόζομαι γρήγορα. Η ομάδα πάει καλά μπορεί να έχει και καλύτερη πορεία στη συνέχεια”

Για την αποχώρηση Στέφενς και πιθανή δική του επιστροφή: “Δεν ξέρω τι θα γίνει, το λογικό είναι να επιστρέψω το καλοκαίρι αλλά δεν το έχω ακόμη στο μυαλό μου. Ετσι κι αλλιώς θα έπρεπε να επιστρέψω το καλοκαίρι γιατί έχω συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, όντως δεν θα μπορούσα να παίξω αν συνέχιζε ο Στέφενς. Για φέτος, θέλω η ομάδα να τερματίσει δεύτερη για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”

Για το τι φταίει για την πτωτική πορεία του ΠΑΟΚ: “Δεν είμαι κοντά στην ομάδα, δεν την βλέπω όσο θα ήθελα. Ο προπονητής έλεγε ότι δεν υπήρχαν παίκτες, ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, αλλά η ομάδα δεν λειτούργησε όπως όλοι θα ήθελαν. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έπαιρνε αποτελέσματα, αλλά η ομάδα δεν ήταν καλή κι αυτό τώρα φάνηκε περισσότερο”

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ έχει μία ευκαιρία να σώσει την παρτίδα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ θα έχει άλλον αέρα με τον Γεωργιάδη”

Για τις σχέσεις του με τον Στέφενς: “‘Έφυγα στεναχωρημένος, γιατί ήρθα για να είμαι ένας σημαντικός παίκτης. Δεν κατάφερα να καθιερωθώ έπαιξα σε μόλις δύο-τρία παιχνίδια. Ηρθα στην Θέλτα παίζω κόντρα σε μεγάλες ομάδες και αυτό μπορεί να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΠΑΟΚ, που δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό που ήθελε ο κόσμος της ομάδας. Αλλά και ο Στέφενς έχει μεγάλη ευθύνη, γιατί από την στιγμή που έλεγε ότι δεν υπήρχαν παίκτες και ήρθαν ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο δεν έπρεπε η ομάδα να φτάσει εδώ πέρα”.

Για το μέλλον του: “Προτιμώ να μην το σκέφτομαι καθόλου αυτό, τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν, μόνο την Θέλτα. Το καλοκαίρι πρέπει να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, θα δούμε”