Κάμπος: «Μεγάλο ψέμα…»

Ο Πάουλο Κάμπος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε για το λόγο για τον οποίο έκανε μόλις μία αλλαγή.

Για την εμφάνιση του Άρη είπε: «Συγχαρητήρια για τον κόσμο του Άρη. Πολύς κόσμος! Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι δεν τους δώσαμε τους τρεις πόντους που αξίζανε. Δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας. Παίξαμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο, πολλές ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας τους ήταν πολύ τυχερός και σε πολύ καλή μέρα.

Οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι τέλους για την ισοπαλία για τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές είναι κι αυτό. Μεγάλο ψέμα το σημερινό αποτέλεσμα. Πολύ καλό που τηλεοπτικά είδε ο κόσμος πόσο καλά παίξαμε και πόσες ευκαιρίες δημιουργήσουμε. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, παρ΄όλα αυτά κρατάνε υψηλό το πνεύμα τους. Πολύ περήφανος για την συμπεριφορά τους, αν και δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελα».

Για τους λόγους της ισοπαλίας ανέφερε: «Έκαναν όλοι πολύ καλή δουλειά. Ήταν ατυχία. Ήταν μία ασυνήθιστη άτυχη μέρα. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δούλεψαν πολύ σκληρά».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σουνάς επεσήμανε: «Σουνάς, Παπαδόπουλος και Καπνίδης είναι οι τρεις που δοκιμάζουν στις προπονήσεις. Ένιωσα ότι ο Σουνάς ήθελε να το εκτελέσει. Πιστεύω ο σωματότυπος του τερματοφύλακα ίσως να τον επηρέασε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Χωρίς αμφιβολίας. Σήμερα για παράδειγμα είχα επτά στον πάγκο, οι πέντε 20 χρονών. Δεν έχω πολλούς παίκτες και έχασα Ατματσίδη και Δάρλα. Και δεν έχει έρθει κανένας μέχρι τώρα. Χρειάζομαι 5-6 παίκτες και γρήγορα. Καταλαβαίνω την διοικητική μετάβαση. Χρειαζόμαστε τους πίκτες για να υπάρξει εξέλιξη».

Για τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ: «Είναι λογικό όταν αλλάζει η διοίκηση να επιλέγει στελέχη που εμπιστεύεται. Η πρώτη θέση ήταν επιτυχία όλων. Αισθάνομαι λυπημένος που δεν είναι μαζί μας».

Για το αν υπάρχει συνεργασία με την διοίκηση για τις μεταγραφές: «Τους περιμένω. Είμαι σίγουρος ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε συζητήσεις. Υπάρχουν διοικητικές διεργασίες. Την άλλη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό να μιλήσουμε για τις ανάγκες μας».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Θέλω να δώσω αυτοπεποίθεση στα νέα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και φυσικά να είμαστε φρέσκοι για το παιχνίδι στην Καβάλα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκος Ουσταμπασίδης, είπε μεταξύ άλλων: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ανταγωνιστικοί, χωρίς να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεχθήκαμε πολύ πίεση από μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη θέση. Είμαστε τυχεροί αλλά και πικραμένοι που δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό για τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Είμαστε σε καλό δρόμο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».