“Αυτές είναι οι παρενέργειες του 0-3”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε αναπάντητα τα όσα έλεγαν οι “κύκλοι” της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέσω δικών της… “κύκλων”, απάντησε στα όλα λέχθηκαν:

«Αν στη διοίκηση του Ολυμπιακού είχαν το θάρρος και τον ανδρισμό να ζητήσουν έστω και μία συγνώμη για όσα (ξανά) έκαναν μπορεί και να μπαίναμε σε δημόσιο διάλογο μαζί τους. Με τις παρούσες συνθήκες και με τις παρενέργειες που τους προκάλεσε το 3-0 είναι χάσιμο χρόνου.

Πάντως, μεταξύ άλλων προκαλεί εντύπωση η επίθεση που κάνουν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή προφανώς με τη στάση της δεν άφησε να θρηνήσουμε θύματα με επανάληψη των γνώριμων εισβολών στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς που… «διδάσκουν ήθος».

Την ώρα δε που ολόκληρο το υγιές ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι βέβαιο – με βάση τα γεγονότα – για την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού εμφανίζονται «έγκυρα» ρεπορτάζ σύμφωνα με την οποία κάτι τέτοιο θα αποφευχθεί. Σαφώς και τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση η πραγματική τιμωρία δόθηκε στον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής ΜΕΣΑ στο γήπεδο και με τη στάση των αντιπάλων μας φαίνεται πως θα κάνει πολλά χρόνια να ξεχαστεί».