Τετ α τετ με τον Ιβάν

Από την συνάντηση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης (4/3) προέκυψε κι ένα ακόμη στοιχείο, πέραν της σκληρής θέσης κατά παραγόντων και ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων αποφάσισαν να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Και σ’ αυτή την συνάντηση, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί, να μην παραβρίσκεται κανένα από τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «ΣΠΟΡ». Το μεγαλύτερο εμπόδιο που προκύπτει είναι το αν πραγματικά θέλει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας (τώρα) να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των οργανωμένων.

Θυμίζουμε ότι η προγραμματισμένη, για πριν από τον αγώνα με την ΑΖ στις 12 Δεκεμβρίου, συνάντηση δεν έγινε ποτέ μετά από την άρνηση των Συνδέσμων να παρευρεθούν θεωρώντας τότε «ετεροχρονισμένο και ανούσιο το χρονικό σημείο που ορίστηκε η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο», όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. Μάλιστα επεσήμαναν, ότι «οι συναντήσεις που αφορούν σχέσεις οπαδών-διοίκησης όπως και οι στόχοι της ομάδας ορίζονται στην αρχή της χρονιάς….».