«Θα είμαστε έτοιμοι»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ο προπονητής των «κίτρινων», Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του παρά τα διάφορα προβλήματα έχει βρει ρυθμό και θα είναι έτοιμη για το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής του Άρη υποστήριξε:

«Εχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προέρχεται από την ήττα από τον Κολοσσό, αλλά έχει έμπειρους παίκτες, που θα είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το ντέρμπι. Περάσαμε μια εβδομάδα με διάφορα προβλήματα, αρρώστιες και τραυματισμούς, αλλά αυτά δεν πρέπει να μας επηρεάζουν. Μετά από τη νίκη με τον ΚΑΟΔ, προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους στην ομάδα, με κάποιους παίκτες που δεν ήταν προσγειωμένοι και κάποιους άλλους που είχαν “παιδικές ασθένειες”, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας βρήκαμε ρυθμό και θα είμαστε έτοιμοι για αύριο. Όλα αυτά τα περάσαμε μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Το στρες δημιουργεί ενέργεια, η οποία δεν πρέπει να γίνει άγχος. Η ενέργεια αυτή πρέπει να γίνει πάθος, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό ζητάω από τους παίκτες μου”.

ΧΑΡΙΣΗΣ: «ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
Ο Κώστας Χαρίσης, από την πλευρά του, τόνισε: “Περιμένουμε αύριο ακόμη ένα κλασικό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε σε ανοδική πορεία, αλλά και ο ΠΑΟΚ παράλληλα βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι μέσα σε φίλαθλο πνεύμα”.