«Είναι μάγκες και γουστάρω…» (Video)

Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Ηρακλής όχι απλά διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά πέρασε και από μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Λάρισας.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στις δηλώσεις του, αρχικά έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο με μεγάλη δυναμική και ιστορία. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και κινδυνέψαμε ελάχιστα και αυτό μόνο με ψηλές μπάλες από στημένες φάσεις ή από γεμίσματα. Εχω πει στα παιδιά πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι μάγκες παίκτες και γουστάρω να συνεργάζομαι μαζί τους. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους μας που ήταν εδώ και σε όσους δεν ήταν γιατί δεν μπόρεσαν να βρεθούν εδώ. Τους την αφιερώνουμε τη νίκη αυτή».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Τρίπολη είπε: «Ξέρω ότι όλοι θέλουν τη νίκη στο κύπελλο, αλλά θέλει καθαρό μυαλό και να το διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι», ενώ για το θέμα με την τιμωρία από την ΦΙΦΑ ήταν ξεκάθαρος: «Στα αποδυτήρια δεν θα μπει τίποτα αρνητικό. Δεν θα το επιτρέψω να γίνει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάρισας, Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε: «Η ομάδα θέλει δουλειά στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία. Δεχθήκαμε γκολ με ένα ανόητο πέναλτι που κάναμε. Δεν είδα ενέργεια, είδα φόβο και όλα αυτά είναι θέμα δουλειάς για να τα αλλάξουμε. Πρέπει να χτίσουμε από την αρχή το παιχνίδι μας. Είναι μία μεταβατική για την ομάδα μου περίοδος. Ο Ηρακλής δικαιούται τη νίκη σήμερα. Είναι μία καταπληκτική ομάδα και αξίζει αυτό που παίρνει από την συγκομιδή του. Εμείς πρέπει να γίνουμε ομάδα γιατί δεν είμαστε».

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Αλκαζάρ και την μεγάλη νίκη του Ηρακλή

https://www.youtube.com/watch?v=lsZjBIWmKXE