Γεωργιάδης: “Πήραμε αυτό που μας άξιζε”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την βαριά ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, ενώ αναφερόμενος στο που κρίθηκε το παιχνίδι, επεσήμανε:

“Όταν παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ που έχει ένα τόσο πλούσιο ρόστερ χρειάζεται να έχεις για 60′ καθαρό μυαλό και να διαχειρίζεται καλά όλες τις καταστάσεις.

Εμείς αυτό δεν το κάναμε, και πήραμε αυτό που μας άξιζε. Η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς πριν από τα Χριστούγεννα, και γενικότερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι η διαφορά των ομάδων είναι αυτά τα 14 γκολ. Εξάλλου και στον πρώτο γύρο, το παιχνίδι είχε λήξει ισοπαλία. Απλά σήμερα ήμασταν πολύ κακοί κι ο αντίπαλος πολύ καλύτερος”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, είπε μεταξύ άλλων:

“Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα. Είχαμε μία καταπληκτική απόδοση στον συγκεκριμένο τομέα και ότι γκολ δεχόμασταν ήταν είτε από δικά μας λάθη στην επίθεση είτε από κλεψίματα του αντιπάλου και φυσικά ο συνδυασμός με τους Τσιλιμπάρη Καφφάτο κάτω από τα δοκάρια ήταν κομβικός για την εξέλιξη του αγώνα Στην επίθεση η ομάδα ξεδίπλωσε το ταλέντο της και είχαμε πολλές λύσεις”.