Τα είπαν Σαββίδης – Μαχλάς

Η φωτογραφία είναι από το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά…

Η παρουσία των υποψήφιων βουλευτών στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη δεν προκαλεί εντύπωση, άλλωστε ο Σταύρος Καλαφάτης και ο Γιώργος Ορφανός ήταν εκεί αρκετές φορές, και εκτός προεκλογικών περιόδων.

Ούτε η απουσία του Νίκου Βεζυρτζή προκαλεί εντύπωση, αλλά ούτε και του Ζαγοράκη, ο οποίος παρακολουθεί όλους τους αγώνες με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και ακόμη κι τελευταία είναι μακριά από την ποδοσφαιρική δημοσιότητα, εξακολουθεί να έχει τον ρόλο του συμβούλου του σε θέματα ποδοσφαίρου και ποδοσφαιρικής πολιτικής.

Η παρουσία του Νίκου Μαχλά;

Ούτε αυτή θα έπρεπε να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, άλλωστε ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ επανήλθε στην ομάδα του Ηρακλείου, και μετά την αποχώρηση Πουλινάκη, οι Κρητικοί αρχίζουν να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Μαχλάς έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι Βέροια – ΟΦΗ το Σάββατο (δείτε εδώ) και ουσιαστικά έτεινε χείρα φιλίας προς τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Χθες, με τη μεσολάβηση του Ζαγοράκη βρέθηκε στη σουίτα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν λίγο για την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου…