Ο Τσανδάρης και ο Αστέρας

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Φάνη Τσανδάρη έχουν βαλτώσει κι από την ώρα, που ο 21χρονος μέσος απέρριψε την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ (περίπου 60-70 χιλιάδες το χρόνο), στην Τούμπα αποφάσισαν να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Βεβαίως, ο Αναστασιάδης συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο, του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Με μία διαρροή, η πλευρά του Τσανδάρη έριξε πάλι το μπαλάκι στον ΠΑΟΚ, ελπίζοντας να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να ανέβει ο ΠΑΟΚ στα χρήματα που ο νεαρός θέλει.

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και έχω απορρίψει προτάσεις για να το κάνω. Είχα δεχθεί κρούση με καλά λεφτά από ελληνική ομάδα», έλεγε στο στενό περιβάλλον του, ο Τσανδάρης, όπως γράφει το σημερινό Μέτροσπορτ, το οποίο συμπληρώνει ότι “πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση ήταν από τον Αστέρα και μάλιστα με χρήματα που προσεγγίζουν τις 200.000 ευρώ ετησίως”.

Το ποσό, πάντως (αν υπήρχε πρόταση από τον Αστέρα), είναι φουσκωμένο γιατί 200.000 το χρόνο και μάλιστα σε ευρώ, δεν παίρνει κανένας στον Αστέρα.

Τέτοια συμβόλαια ΔΕΝ υπάρχει στη Σούπερ Λίγκα, σε ομάδες εκτός Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Τσανδάρης έχει ήδη δικαίωμα να συζητά με όποια ομάδα θέλει, καθως διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Το πρόβλημα για τον νεαρό, είναι πως εκτός των συνόρων είναι δύσκολο να βρει ομάδα, διότι αυτή θα πρέπει να πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στον ΠΑΟΚ, ως τροφεία.