Κοντά σε Ινσαουράλδε

Πέρσι έπαιξε στο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΠΑΟΚ, έμειναν όλοι ευχαριστημένοι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον αγοράσει από την Σπαρτάκ Μόσχας (αρχικά) κι έτσι ο Χουάν Ινσαουράλδε επέστρεψε στη Μόσχα.

Τώρα, η υπόθεση ΠΑΟΚ και Ινσαουράλδε επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο και είνναι πιθανόν να επιστρέψει ο “Ελ Τσάκο” στην Τούμπα.

Με τον Αργεντίνο αμυντικό δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, και το αγκάθι παραμένει η Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ινσαουράλδε πιστεύει ότι οι Μοσχοβίτες θα τον αφήσουν ελεύθερο, έτσι ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σ΄ αυτή τη φάση, η Σπαρτάκ φαίνεται πως θα περιμένει κάποια πρόταση, κι αν δεν την βρει, ίσως τον αφήσει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Έίναι ξεκάθαρο ότι με τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε ο ίδιο επιχείρηση να ρίξει γέφυρες με τον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα προς το παρόν είναι η ομάδα του…

O “Eλ Τσάκο” ήταν βασικός στα πρώτα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα υπόλοιπα 6 δεν έπαιξε καθόλου, διότι είχε κι ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Η Σπάρτακ έχει ήδη δύο κορυφαίος κεντρικούς αμυντικούς, τον Ιταλό Μποκέτι (πρώην συμπαίκτης του Νάτχο και του Νομπόα στη Ρουμπίν) και τον Γερμανό Τάσκι, ενώ έχει και τον Βραζιλιάνο Ζοάο Κάρλος.

Παρόλα αυτά, ο Μουράτ Γιακίν έδειξε ότι υπολογίζει στον Αργεντίνο, ο οποίος όμως θέλει να φύγει από τη Ρωσία.