Δεν είναι… star ο Χαραλαμπίδης

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στα Χανιά το All Star Game του μπάσκετ, αλλά σ΄ αυτό δεν θα συμμετάσχει ο Κώστας Χαραλαμπίδης! Ο 38χρονος πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, που κάνει άλλη μια καλή σεζόν, δεν ψηφίστηκε για να δώσει το παρών του στα Χανιά.

«Ο Κώστας είναι τεράστια προσωπικότητα. Και μένα μου έκανε πραγματικά έκπληξη που δεν βρίσκεται στους κορυφαίους. Αδικείται το ίδιο το All Star σαν θεσμός που λείπει ο Χαραλαμπίδης. Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά σαν τον Κώστα σε αυτή την ηλικία που έχουν τέτοια πορεία, τέτοια νούμερα και τέτοια μπασκετικά αποτελέσματα. Δείχνει ότι αυτή την στιγμή είναι και παραμένει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητής», είπε στον Arena FM, ο μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, ο οποίος μίλησε και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, και την ανταπόκριση του κόσμου.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο όσο και με την αγορά εισιτήριων προς ενίσχυση της ομάδας σε αυτή την δύσκολη στιγμή την οποία βρέθηκε. Ήρθε αρκετός κόσμος στο «παλατάκι», ικανοποίησε και την διοίκηση και τους παίκτες αλλά και όλους εμάς που είμαστε κοντά στην ομάδα. Και σαφώς ενισχύθηκε και η ομάδα οικονομικά. Σίγουρα θα μπορούσε να βρεθεί πολύ περισσότερος κόσμος αλλά νομίζω σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια ήταν πολύ ικανοποιητικό το νούμερο. Αν είχαμε 3.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι και αγωνιστικά θα υπήρχαν πολλά οφέλη γιατί σίγουρα ένας αθλητής νιώθει καλύτερα όταν έχει τον κόσμο το πλευρό του αλλά και σε οικονομικό επίπεδο γιατί θα υπήρχε μια μόνιμη ροή χρημάτων και η ΚΑΕ δεν θα είχε κανένα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της», είπε.