Προκαλεί (και) τον ΠΑΟΚ ο Γκιρτζίκης

Πριν αναλάβει καλά – καλά καθήκοντα ως εκλεγμένος πρόεδρος, ο Γιώργος Γκιρτζίκης απέδειξε ότι δεν τον επέλεξαν τυχαία για να διαδεχτεί τον Γιώργο Σαρρή, που τράπηκε σε φυγή.

Ο νέος πρόεδρος της παλιάς ΕΠΟ επέπληξε τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, που έβγαλαν ανακοινώσεις με βολές ή απλά αιχμές εναντίον του, ως προέδρο της ΚΕΔ.

Φαίνεται πως ο εν λόγω παράγοντας, ανέλαβε πράγματι να συνεχίσει το έργο του Σαρρή στην Ομοσπονδία, και εκτός των άλλων, εμφανίστηκε και… αυθάδης.

“Το παράδοξο είναι ότι αυτοί που έβγαλαν ανακοινώσεις είναι και οι “ευνοούμενοι” και δεν θα έπρεπε να μιλάνε γιατί δεν έχουν αδικηθεί. Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πίστη μου είναι ότι οι διαιτητές μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με την πρόθεση να κάνουν το καλύτερο. Αν γίνονται κάποια λάθη, που σίγουρα κάποια γίνονται και είναι ανθρώπινο αυτό, δεν μπορώ να τα θεωρήσω εσκεμμένα. Όλα αυτά βέβαια είναι και στην κρίση των φιλάθλων”, είπε ο Γκιρτζίκης σε συνέντευή του στο thrakisports, θεωρώντας ότι και ο ΠΑΟΚ είναι στις ομάδες που ευνοούνται, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι στο Αστέρας – Ολυμπιακός τα λάθη ηταν ανθρώπινα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του προκλητικού Γκιρτζίκη (αν αντέχετε) εδώ