“Πληρώσαμε, θέλουμε να δούμε”

Πως θα σας φαίνονταν αν είχατε αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, να έπρεπε να έχετε αυτή την εικόνα μπροστά στα μάτια σας; Μία, αν μη, τι άλλο, πολύ εκνευριστική εικόνα!

Για δύο φίλους του ΠΑΟΚ η σεζόν εξελίσσεται σε μαρτύριο καθώς τα εισιτήρια διαρκείας που αγόρασαν αντιστοιχούν σε θέσεις, που ένα άχρηστο μεγάφωνο (καθώς δεν δουλεύει), τους κόβει τη θέα προς την εστία της Θύρας 7. Έκαναν τα παράπονά τους εκεί που πρέπει, αλλά δεν πήραν απάντηση.

Οι δύο φίλοι του ΠΑΟΚ έστειλαν ένα e-mail στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 7 Φεβρουαρίου, το οποίο αναφέρει τα εξής :

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που σας έστειλα τα μεγάφωνα (που δεν δουλεύουν κιόλας) της θύρας 6 τα βλέπουμε από το κάθισμα μας μέσα στην εστία με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές φάσεις στην μικρή περιοχή. Είμαστε κάτοχοι διαρκείας πολλά χρόνια και σε άλλες θύρες του γηπέδου. Θα σας παρακαλούσαμε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει τα μέτρα της και να κατεβάσει τα μεγάφωνα κάτω όπως είναι και σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας, (να κατεβούν κάτω στο ύψος απο τα κάγκελα, να φύγει τελείως ο ιστός και τα μεγάφωνα να βλέπουν προς την κερκίδα ψηλά) είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και άλλοι οπαδοί μας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί το αίτημα μας θα σας παρακαλούσαμε να μας καλέσετε στο γήπεδο της τούμπας για να αλλάξουμε θέση στα διαρκείας μας αφού τσεκάρουμε οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα στο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Οι εποχές που βλέπαμε στην τούμπα τα δοκάρια από το σκεπαστό τμήμα των επισήμων έχουν περάσει.. Θα σας παρακαλουσα να απαντησετε αμεσα.

Αυτό το e-mail έχει σταλεί στην ΠΑΕ πριν από 4 εβδομάδες. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να απαντήσει στους δύο κατόχους διαρκείας, πόσω μάλλον να κάνει κάτι, για να μπορούν τόσο αυτοί, όσοι και οι κάτοχοι των γύρω θέσεων, να παρακολουθούν τα παιχνίδια χωρίς φυσικά εμπόδια.