Πρόστιμο Μπουτάρη σε ΚΚΕ

Μπορεί να είμαστε σε μακρά προεκλογική περίοδο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά ο Γιάννης Μπουτάρης δε φαίνεται να… χαμπαριάζει.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ για παράνομη αφισοκόληση, προκαλώντας εκνευρισμό στις τάξεις του Κομουνιστικού Κόμματος, που εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία δίνει γραμμή για “μαύρο” στον Μπουτάρη και αναφέρει τα εξής :

“Για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιβάλει πρόστιμο στο ΚΚΕ για τις αφίσες που προπαγάνδιζαν το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή εξομοιώνοντας το Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή και το ΚΚΕ με τις διάφορες επιχειρήσεις, δηλαδή, την εμπορική- διαφημιστική αφίσα με την πολιτική- κοινωνική δραστηριότητα.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή είναι θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και νέες και αποτελεί κορυφαίο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός εδώ και 40 χρόνια προβάλλοντας μια ποιοτική πολιτιστική πρόταση κόντρα στην υποκουλτούρα που καλλιεργείται και προωθείται από διάφορους μηχανισμούς χειραγώγησης της συνείδησης. Όλα αυτά τα ξέρει η διοίκηση του κ. Μπουτάρη. Στόχος τους είναι να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση, να τρομοκρατήσουν το λαό, να σωπάσουν όποια φωνή αντιτάσσεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δώσει την απάντηση του «μαυρίζοντας» την παράταξη του κ. Μπουτάρη αλλά και όσων υποστηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Να δυναμώσει τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ δίνοντας τη ψήφο του στη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια, στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή”.

Πάντως, αν ο Μπουτάρης εφαρμόζει απλά τους νόμους και τους κανονισμούς και βγάζουν τα κόμματα ανακοινώσεις εναντίον του, μάλλον παράσημα μαζεύει!