Ερυθρόλευκη επίθεση και σε Σάντος!

Η παρεμβατικότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγγίζει τα όρια του απόλυτου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο καταγγελτικός λόγος των Πειραιωτών, έτσι όπως αυτός εκφράζεται από συγκεκριμένες εφημερίδες, ξεπερνάει τη φαντασία. Μετά τα όσα συνέβησαν από το βράδυ της Κυριακής και την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκο, με ανακοινώσεις, διαρροές και non paper, που συνδυάστηκαν με την απομάκρυνση του διευθυντή του αθλητικού portal “gazzetta.gr”, σήμερα έχουμε την ενορχηστρωμένη επίθεση στον Φερνάντο Σάντος!

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δέχεται τα ερυθρόλευκα πυρά με αφορμή το χρόνο συμμετοχής των διεθνών του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Νότια Κορέα. Μάλιστα η εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ” αποκαλύπτει (κάτι παραπάνω θα ξέρει…) πως ο Σάντος είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ! “4 μέρες πριν το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε απίστευτη άνιση διαχείριση των διεθνών των δύο ομάδων στο φιλικό με την Κορέα, παρότι οι πρωταθλητές προέρχονταν από ντέρμπι κι έχουν και τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ, ένα παιχνίδι που αφορά ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο”, γράφει η εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα με κύριο θέμα “ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΝΤΟΣ για 6 λόγους”!

Πάμε να δούμε και τους συνολικούς χρόνους των διεθνών του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κορέα: Μανιάτης 45′ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, Α. Παπαδόπουλος 90′, Μανωλάς 90′, Χολέμπας 90′.

Αντίστοιχα οι διεθνείς του ΠΑΟΚ: Γλύκος 90′, Κατσουράνης 90′, Σαλπιγγίδης 45′ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, Τζαβέλλας 8′.

Τώρα για ποια άνιση μεταχείριση μιλούν οι εμπνευστές του συγκεκριμένου ρεπορτάζ ειλικρινά αδυνατούμε να το καταλάβουμε. Τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού έπαιξαν ολόκληρο το φιλικό, το ίδιο δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ. Ενας διεθνής και των δύο ομάδων έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Αλλά αυτά ας τα βλέπουν και στη Μικράς Ασίας…