Τα εισιτήρια του ντέρμπι

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει γνωστό τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα (1/2) με τον ΠΑΟΚ που τίθενται σε κυκλοφορία αύριο (28/1).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από αύριο Τετάρτη (28/1) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα επαναληφθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

Η γενική είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. Στις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ, ενώ ισχύει το παιδικό εισιτήριο (από ηλικίες 6-12 ετών) των 5 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν το απόκομμα από το εισιτήριο του διακοπέντος αγώνα της 18ης Οκτωβρίου 2014 και όσοι αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό, θα μπορούν να πάρουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη 29/1. Όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου από τον πρώτο αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ, θα πρέπει να το αντικαταστήσουν με νέο εισιτήριο, χωρίς να πληρώσουν.

Ο λόγος που όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη, είναι ότι η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον αριθμό των φιλάθλων που τα έχουν κρατήσει, συνεπώς το αργότερο την Παρασκευή πρέπει να έχει γνώση για τον αριθμό των υπόλοιπων προς διάθεση εισιτηρίων.

Η πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη η ομάδα μας από τον διακοπέντα αγώνα της 18ης Οκτωβρίου (το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της αναμέτρησης δόθηκε σε πρόστιμα και δικαστήρια ώστε να επιτευχθεί η επανάληψη του αγώνα, ενώ ακολούθησαν και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών), αλλά και η απόδοση δικαιοσύνης με τη δωρεάν είσοδο όσων έχουν το απόκομμα από τον πρώτο αγώνα, δε μας επιτρέπει να ορίσουμε χαμηλότερη τιμή. Αντιλαμβανόμαστε την αδικία προς όσους φιλάθλους δεν κράτησαν το απόκομμα του εισιτηρίου και τονίζουμε ότι με αυτά τα χρήματα ενισχύετε την ομάδα μας σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο φίλαθλος του ΑΡΗ μπορεί να έχει όφελος, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τον β’ γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία περιλαμβάνεται και ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, όσο και τους αγώνες με ΚΑΟΔ, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανιώνιο, αλλά και όλα τα ματς των πλέι οφ, με τιμές που ξεκινούν από 55 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η διάθεση ων εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από Τετάρτη έως Παρασκευή 9π.μ. – 5μ.μ.

Από το ARIS LEGEND STORE τις εξής ώρες:

Την Τετάρτη 28/1 από τις 12μ.μ. ως τις 6μ.μ.

Την Πέμπτη (29/1) και την Παρασκευή (30/1) από τις 12μ.μ. ως τις 8μ.μ.

Οι ώρες διάθεσης για το Σάββατο 31/1 και την Κυριακή 1/2 θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, αναλόγως με την κίνηση των εισιτηρίων (πιθανό sold out)».