Κι άλλο μεταγραφικό κάζο για ΟΣΦΠ

Η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο απασχολεί τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ επί μονίμου βάσεως εδώ και πολύ καιρό.

Ο Μεξικανός όπλο έρχεται στον Πειραιά και ποτέ δεν τον βλέπουμε…

Για να έρθει η δήλωση του Μαουρίτσιο Γκαρσία, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί τον διεθνή άσο, και να δώσει ένα τέλος στα ερυθρόλευκα σενάρια.

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ ο παίκτης δεν δικαιούται να υπογράψει σε καμία άλλη ομάδα και τον συμβουλεύει να μείνει στην Τίγκρες.

«Προσωπικά δεν ξέρω κάτι για μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Να θυμάστε πως εγώ ήμουν ο άνθρωπος που ταξίδεψα στην Ευρώπη για τις επαφές με την ελληνική ομάδα. Εμείς δεν είχαμε καμία ειδοποίηση για τα περί μεταγραφής του. Εκτός αυτού υπάρχει συμβόλαιο. Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού», ανέφερε αρχικά ο φερόμενος ως μάνατζερ του Πουλίδο στην μεξικάνικη έκδοση του στο ESPN και πρόσθεσε:

«Ο Άλαν δυστυχώς άκουσε έναν άνθρωπο με μικρή εμπειρία που του είπε πως θα πρέπει να δώσει… μάχη για να φύγει από την Τίγκρες. Του έδωσε γενικά συμβουλές που δεν του έκαναν καλό. Που κατά την προσωπική μου γνώμη μόνο τον έβλαψαν. Δεν θέλω πω δημόσια ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτήν την στιγμή. Για τον Πουλίδο υπάρχει συμβόλαιο που είναι κατατεθειμένο στην Ομοσπονδία του Μεξικού. Ένα συμβόλαιο που παραμένει σε ισχύ. Εγώ από την μεριά μου πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό για τον Άλαν Πουλίδο. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον του και το τι θα τον βοηθούσε στην καριέρα του».