«Είχα πρόβλημα με τους οπαδούς του Αρη»

Στην Πολωνία θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν του ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα στα Μέσα της Πολωνίας από τη διοίκηση της Κρακοβίας.

Στις δηλώσεις του, έτσι όπως τις κατέγραψαν αρκετά πολωνικά πρακτορεία ειδήσεων, ο Ελληνας μέσος έκανε λόγο για πίεση εκ μέρους των οπαδών της ομάδας του Αρη κάτι που αποτέλεσε τη βασική αιτία για να ζητήσει τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

«Υπήρχε ένα πρόβλημα με τους οπαδούς, μια και ήταν μια μεγάλη πίεση πάνω μου. Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους έφυγα Άρης» σχολίασε ο 24χρονος μέσος με τα μέσα της Πολωνίας,  να αναφέρουν ότι: «ο πατέρας του ήταν ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, θρύλος του Ηρακλή και το ότι έπαιζε στον Άρη, ήταν σαν παίζει στην Κρακοβία ο γιος του θρύλου της Βίσλα, Κμιέτσικ».

Τέλος, ο πρώην κιτρινόμαυρος παίκτης σχολίασε: «Αποφάσισα να έρθω στην Κρακοβία, γιατί είναι κάτι νέο για μένα. Θέλω να δοκιμάσω στην Πολωνία. Διάβασα για το πρωτάθλημα και την ομάδα. Δεν έχω δει ποτέ έναν αγώνα από το πολωνικό πρωτάθλημα, αλλά πριν από επτά χρόνια ήμουν εδώ στην Κρακοβία με τον Ηρακλή σε αγώνα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ».