Καρδίτσα – Τύρναβος 0-0

Στο παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στον Τύρναβο. Το εκπληκτικό είναι ότι το παιχνίδι έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων από τον Τύρναβο καθώς ύστερα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ο Υπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση στην Καρδίτσα “για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σ΄ ένα γενικώς κακό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, με την ευκαιρία του αγώνα να χάνεται στο 90′ όταν ο Γεωργακόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Πρίφτη. Ο Τύρναβος τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Όμο αμέσως μετά την ευκαιρία της Αναγέννησης.

Η Καρδίτσα παρέμεινε στην προνομιούχο 4η θέση με 29 βαθμούς, ενώ στους 25 βαθμούς είναι Αιγινιακός, Καλαμαριά και Εθνικός Γαζώρου.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Ρόβας, Δημόπουλος (66′ Τιμόνοφ), Υφαντής, Χατζηρίζος, Χλωρός, Γήτας (83′ Αναστασόπουλος), Μπουντούρης, Σίμωσης (60′ Γεωργακόπουλος).

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Καραμανλής, Τέλλος, Κουρτεσιώτης, Όμο, Ντατίδης, Τσούκαλος, Παπαχρήστος (54′ Γεωργίου), Σαχινίδης (66′ Κανούλας), Αντρέ (82′ Μάγγος).