“Ημίθεος”, Καυτανζόγλειο, Σκόρτσα

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ βρίσκονται, πλέον, στα Γραφεία της Μίκρας τα μέλη της Επιτροπής, αλλά και της ευρύτερης ομάδας υποστήριξης της ΠΑΕ και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Επιχειρείται εντατική δουλειά, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος σε όλους τους τομείς λειτουργίας, δράσης, αλλά και υποχρεώσεων της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο για την αγωνιστική διαδρομή της ομάδας.
Η συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, για όλα τα ανοικτά θέματα, οι επαφές και οι συσκέψεις αποτελούν υπόθεση καθημερινότητας. Οι επιτελείς της Κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχών» εξακολουθούν – παράλληλα  – να «τρέχουν» κι όλα τα γραφειοκρατικά θέματα, που αφορούν στη σύσταση και λειτουργία της, ως υποστηρικτικού οργάνου της ΠΑΕ. 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ
Οριστικά προς εκτόνωση οδεύει το θέμα που δημιουργήθηκε με το Καυτανζόγλειο. Στη συνάντηση που έγινε σήμερα ανάμεσα σε ανθρώπους του Ηρακλή και εκπροσώπους του σταδίου, το κλίμα ήταν αρκετά καλό κι απ’ ότι φαίνεται η οριστική συμφωνία είναι κοντά.

Οι επαφές διήρκησαν σχεδόν μία ώρα, αναλύθηκαν οι οφειλές  που υπάρχουν και συζητήθηκαν τρόποι διακανονισμού. Οι δυο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν ξανά την Τρίτη, μετά το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Απόλλωνα. 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΡΤΣΑ

Πρωινή προπόνηση στην Μίκρα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην Μίκρα. Το δυσάρεστο, που προέκυψε, έχει να κάνει με τον Έντσο Σκόρτσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Μάλιστα, υπεβλήθη και σε εξέταση υπερήχου και φάνηκε ότι στο σημείο των ενοχλήσεων έχει συγκεντρωθεί υγρό. Ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσον θα είναι στην διάθεση του Όγιος για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.
Αντιθέτως, θετική είναι η εξέλιξη της υγείας του Βίτορ Λίμα, με τον Πορτογάλο μέσο να προπονείται, αποφεύγοντας – απλώς – τις επαφές με την μπάλα και ακολουθώντας, παράλληλα, πρόγραμμα θεραπείας. Με την λογική ότι από αύριο θα συμμετέχει πλήρως στην προπόνηση, συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες ετοιμότητας για την επικείμενη αναμέτρηση.
Ντάριο Ζάχορα και Τάι θα εκτίσουν ποινή στο δευτεριάτικο αγώνα και, για προληπτικούς λόγους, προπονήθηκαν σε ατομικό ρυθμό και έκαναν θεραπεία, για ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο, ο πρώτος και για ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, ο δεύτερος.
Τέλος, ο Κυριάκος Γραμματικός ξεπέρασε το πρόβλημα, που αντιμετώπιζε και επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς.
Αύριο (07/03), η ομάδα θα προπονηθεί στην Μίκρα στις 14:30.