Ομιλία… Μπεν Χουρ

Η προπόνηση του Άρη ήταν προγραμματισμένη για τις 10:30 στο Ν. Ρύσιο, όμως άρχισε περίπου δύο ώρες αργότερα. Όχι δεν έλειπε ο προπονητής ή οι παίκτες. Όλοι ήταν στην θέση τους. Απλά ο Σούλης Παπαδόπουλος κράτησε τους ποδοσφαιριστές του κλεισμένους στα αποδυτήρια για να τους μιλήσει.

Το πλαίσιο της ομιλίας του είχε να κάνει με την ψυχολογική τόνωση των παικτών, τονίζοντάς τους παράλληλα την κρισιμότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και των προσεχών αναμετρήσεων, με τον Άρη να παίζει την κατηγορία.

Παράλληλα, έγινε και διάλογος, με κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών να μιλούν να εκφράζουν την άποψή τους.

“Παρών” στην προπόνηση φώναξε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας που είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Στα της προπόνησης δεν προέκυψε κάτι απρόοπτο. Ο τεχνικός του Άρη έκανε τις τελικές δοκιμές του για το ματς του Σαββάτου δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει ή για να ακριβολογούμε μια-δυο θέσεις σε άμυνα και επίθεση ακόμη “παίζουν”. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καμινιώτης και Πουλίδο, καθώς και οι τιμωρημένοι Αγκάνθο (είναι και τραυματίας), Μπουγαϊδης και Μπακασέτας.

Αύριο στις 11:30 στο Ν. Ρύσιο θα γίνει η τελευταία προπόνηση μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει στις 15:30 για την Αθήνα.