«Δεν θα πάμε για μποξ και πόλεμο»

O Σάββας Θεοδωρίδης επανήλθε σήμερα και στο καθιερωμένο διάγγελμά του μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βέροια και φυσικά, για το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή SuperBALL και είπε μεταξύ άλλων :

Για όσα έγιναν στην Βέροια : “Δεν ήταν φίλαθλοι της Βέροιας, το κατάλαβα από τον τρόπο που μίλησαν σε μένα και τον πρόεδρο. Το μένος ήταν τρομακτικό. Ήταν το σκληρότερο ματς που παίξαμε εφέτος. Ήταν λες και δεν παίζαμε με την Βέροια, αλλά με θεσσαλονικιώτικη ομάδα”.

Για το ντέρμπι της Τούμπας στις 8 Φεβρουαρίου : “Θυμάστε το περυσινό ματς (σ.σ. τον ημιτελικό του Κυπέλλου). Τότε μπήκαν με την ανοχή της αστυνομίας 7.000 κατευθυνόμενες φωτοβολίδες. Κόντεψαν να μας κάψουν! Εφέτος τους ανταποδώσαμε τη φιλοξενία. Ο πρόεδρος κι εγώ κατεβήκαμε στα αποδυτήρια και τους συγχαρήκαμε για τη νίκη τους”.

Για το τι φοβάται : “Ούτε εγώ ούτε οι Ολυμπιακοί φοβόμαστε τίποτα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ληφθούν δρακόντεια μέτρα, να μεριμνήσει η πολιτεία γιατί εμείς δεν ανεβαίνουμε ούτε για μποξ ούτε για πάλη ούτε για πόλεμο. Ανεβαίνουμε για να παίξουμε μπάλα. Ξέρω τον Άγγελο και τις αντιλήψεις του, του αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο, δεν του αρέσει ο πόλεμος. Θα προσπαθήσει να ανταποδώσει τη φιλοξενία μας, αλλά αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει”.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος : “Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε την Τούμπα. Προέχει το ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι μια καταπληκτική ομάδα και μην ξεχνάτε ότι μας κέρδισε στον πρώτο γύρο”.