«Να αλλάξουμε την κακή εικόνα»

Η επιστροφή των διεθνών σηματοδότησε ουσιαστικά το (νέο) ξεκίνημα του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.  Γι’ αυτό το λόγο βρέθηκαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας και ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ. «Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο», είπαν κατά την επίσημη παρουσίαση του 42χρονου προπονητή στους παίκτες της ομάδας.

Η ομιλία των δύο ανδρών δεν κράτησε πολύ ώρα. Λίγα λόγια, κυρίως για να μεταφέρουν σ’ όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Γεωργιάδη. «Μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα στα ματς που απομένουν, άλλωστε έχουμε μπροστά μας δύο στόχους», είπαν αναφερόμενοι για την συνέχεια και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές «να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, να βγάλετε τη νοοτροπία του νικητή και να αλλάξουμε την κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μέτρησε σήμερα πολλές επιστροφές, όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν στην προπόνηση, αλλά ουσιαστικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις, Παρασκευή και Σάββατο, θα δουλέψει πάνω στην τακτική που έχει στο μυαλό του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σήμερα οι διεθνείς που αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα με τις εθνικές τους ομάδες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας και μόνον οι Τζαβέλλας και Κίτσιου συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις με μπάλα και τουρνουά τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Τα προβλήματα παραμένουν να είναι αυτά των Λίνο (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας), Μάρτενς (ατομικό), ενώ προληπτικά λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό και ο Μαντούρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.