By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Θέλω να το απολαύσω!”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

“Θέλω να το απολαύσω!”

Τhessports
Last updated: 06/03/2014 19:41
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει στο φετινό All Star Game του ΕΣΑΚΕ (8-9/3), με δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της ομάδας (paokbc.gr). Ο έμπειρος γκαρντ του Δικεφάλου μίλησε γι αυτή του τη συμμετοχή, αλλά και για τους συμπαίκτες του (Μπόγρη και Τσαϊρέλη) που θα τους βρει ως… αντιπάλους στο παρκέ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι, θα έχω νέους συμπαίκτες σε αυτό τον αγώνα, μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλω να απολαύσω».

Για το ότι θα έχει “αντιπάλους” τους Τσαϊρέλη και Μπόγρη: «Θα είναι και λίγο διαφορετικό γιατί αυτή την φορά θα τους έχω αντιπάλους, δύο παιδιά που είμαστε όλη την χρονιά μαζί, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια και γενικά παντού. Νομίζω ότι θα έχει πλάκα».

Όσο για τον διαγωνισμό σουτ τριών πόντων στοιχηματίζει στον Γιώργο Δέδα: «Εάν στοιχημάτιζα θα έβαζα όλα τα λεφτά μου στον Γιώργο. Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει σίγουρα. Είναι από τους καλύτερους σουτέρ που έχω συναντήσει».

Στις 4 Ιουνίου 2013, ο Κούπερ είχε παίξει στο πρώτο του All Star Game, στην Ατλάντα και αναδείχθηκε μάλιστα και κορυφαίος παίκτης, οδηγώντας την Ανατολή σε νίκη με 87-81 επί της Δύσης.

Ήταν ένας αγώνας για τo Reese Division I College All Star Game και ο Cooper, είχε 11 πόντους (2 τρίποντα), 9 ασσίστ και 4 ριμπάουντ σε 30 λεπτά συμμετοχής: «Αυτό θα είναι το πρώτο μου σαν επαγγελματίας. Το πρώτο που έχω παίξει ήταν στην Ατλάντα, πριν από 8 μήνες περίπου, με τους καλύτερους παίκτες που υπήρχαν εκείνη την περίοδο. Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μου άρεσε. Το κάρφωμα του Vince Carter, όταν κρεμάστηκε με τον αγκώνα του από τη στεφάνι. Ήταν απίστευτο».

Σχετικά άρθρα

Κέρδισε τη Ρεάλ και το σήκωσε ο Ολυμπιακός
Ο Γκάλης για τον μεγάλο τελικό της Euroleague
Σάκοτα: «Σεβόμαστε τον Άρη, θέλουμε να συνεχίσουμε»
Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό της Euroleague οι Αντετοκούνμπο
Άρης: Μπήκε στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο, αλλά…
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Με… μισή ομάδα η Καβάλα
Next Article “Άγχος για την ομάδα”

Τελευταία νέα

Ο Άρης κοντά στον Φούντα!
SUPERLEAGUE ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
24 May, 2026
Η Άστον Βίλα έκανε… δώρο στον Ολυμπιακό!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
24 May, 2026
Αήττητος και νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
24 May, 2026
«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
ΔΙΑΦΟΡΑ
24 May, 2026
Follow US