Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε Ολυμπιακό!

Το είπαν και το έκαναν στην Τούμπα….

Πριν από λίγο έφτασε στην ΕΠΟ, στην πειθαρχική της επιτροπή και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα η καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προκλητική αδιαφορία της ΕΠΟ και των οργανων της, στην παραβίαση των κανονισμών από πλευράς Ολυμπιακού.

Μετά το παιχνίδι κυπέλλου Τύρναβος – Ολυμπιακός στο Αλκαζάρ, ο Ολυμπιακός απαγόρευσε τον προπονητή του να παραστεί στη συνέντευξη τύπου και τους παίκτες του να κάνουν δηλώσεις, επειδή ο δημοσιογράφος του ΟΤΕ ΤV, είχε χαρακτηρίσει ανύπαρκτο, το ανύπαρκτο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Αυτό συνιστά παράβαση των κανονισμών, καθώς οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το παρόν τους στις συνεντεύξεις τύπου.

Όταν απουσιάζουν, ο παρατηρητής της ΕΠΟ, οφείλει να το καταγράψει και ο προπονητής τιμωρείται με αποκλεισμό μέχρι και με 4 αγωνιστικές από επίσημους αγώνες, ενώ οι ομάδες τιμωρούνται με χρηματικά πρόστιμα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το γεγονός “κουκουλώθηκε” από την ΕΠΟ.

Ο Περέιρα, έπρεπε λοιπόν να τιμωρηθεί, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο παρατηρητής της ΕΠΟ απέφυγε να καταγράψει το συμβάν στην έκθεσή του, προφανώς για να αποφευχθεί μια τιμωρία. Άλλωστε, στην ΕΠΟ είναι προφανές ότι λειτουργούν υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται, καταγγέλει το γεγονός και ουσιαστικά ζητά την ενεργοποίηση των αρμοδίων και την τιμωρία του Ολυμπιακού και του προπονητή του.