«Εφαγα και εγώ μπλοκ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απόφαση – εντολή του Γκέρμαν Τσιστιακόφ επένδυσε αρκετά στα social media σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει τον τρόπο ενημέρωσης και προσέγγισης του κόσμου της.

Αλήθεια είναι, ότι αυτή την στιγμή ο «Δικέφαλος» είναι η Νο 1 ελληνική επαγγελματική ομάδα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, πρώτη σε αριθμό φίλων στο Facebook, με έντονη καθημερινή δραστηριότητα και στο twitter.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη, μάλλον θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ, καθώς σε περιόδους «κρίσης» (βλέπε διαζύγιο με Γκαρσία, απομάκρυνση Στέφενς κ.α.) τα σχόλια στο επίσημο προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook είναι επιθετικά και προκαλούν έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

Το μοναδικό «όπλο» των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να μπλοκάρουν όλους όσοι προβαίνουν σε αρνητικά σχόλια κι αυτομάτως να μην έχουν πρόσβαση στις αναρτήσεις και δημοσιεύσεις της ομάδας στο Facebook. Κι αυτό όμως προκαλεί εντάσεις. Το τελευταίο διάστημα, από την ανακοίνωση απομάκρυνσης του Στέφενς και μετά, εκφράζονται παράπονα για τους διαχειριστές της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί «μπλοκ» από τους διαχειριστές μετά από κάποιο αρνητικό σχόλιο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ ενώθηκαν κάτω από την «ομπρέλα» μιας σελίδας στο Facebook με τίτλο: «Εφαγα και εγώ μπλοκ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»! Δεν τους λες και λίγους τους 837, ως τώρα, που έχουν κάνει Like στη σελίδα…