Έρχεται ο Ιβάν, όλοι στην πρίζα

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, ο Στέφενς είναι στο σπίτι του και χρέη προπονητή ανέλαβε ο Γεωργιάδης κι η ζωή συνεχίζεται, αλλά για τον Ιβάν Σαββίδη, υπάρχουν θέματα ανοιχτά. Που πρέπει να κλείσουν.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο για να δει και το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και με την ευκαιρία, θα ασχοληθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τα θέματα του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης είναι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του και φυσικά, δεν πιστεύει ότι με την αποχώρηση του Στέφενς, λύθηκαν τα προβλήματα.

Τον τελευταίο καιρό συνειδητοποιεί ότι και φέτος η ομάδα ελάχιστη πρόοδο έχει κάνει σε αγωνιστικό επίπεδο, βλέπει να υπάρχει αναταραχή, βλέπει τον κόσμο να μην είναι πολύ κοντά, βλέπει τους οργανωμένους να βγάζουν επιθετικές ανακοινώσεις. Ο Σαββίδης καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, κι αυτό το νιώθουν όλοι όσοι κινούνται μέσα και γύρω από την ομάδα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν επαφές προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ και όλοι είναι έτοιμοι για την έλευση του Σαββίδη.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής; Η Τούμπα αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτη (σχεδόν απίθανο να γίνει sold out), αν και η προπώληση μέχρι τώρα δεν θυμίζει μεγάλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι σήμερα πουλήθηκαν περίπου 3.000 εισιτήρια κι αν υπολογίσει κανείς και τα διαρκείας (λίγο λιγότερα από 13.000), γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 εισιτήρια αδιάθετα, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα επέστρεψαν οι διεθνείς, κι αύριο ο Γεωργιάδης θα δείξει το πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Απών θα είναι απ΄ ότι φαίνεται ο Μάρτενς, ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχει ο Μαντούρο, ενώ για τον επόμενο μήνα δεν υπολογίζεται ο Λίνο, που έχει θλάση.