Πεδίο μάχης η Τούμπα (Video)

Καταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλα κράτη και σε άλλα καθεστώτα, επικρατουν στην Τούμπα…

Με μια πρωτοφανή επιχείρηση η αστυνομία έχει γεμίσει με χημικά όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα να είναι η κατάσταση ανυπόφορη.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα, και η αστυνομία προχώρησε σε αποκλεισμό της περιοχής, για να έρθει χωρίς πρόβλημα στο γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού.

Πριν καν φτάσει το λεωφορείο, η αστυνομία άρχισε να ρίχνει δακρυγόνα, για να απωθήσει μια ομάδα οπαδών, που ήθελαν να πλησιάσουν από την πλευρά της Θύρας 4 προς την κεντρική κερκίδα.

Μόλις έφτασε το λεωφορείο, Μαρινάκης και παίκτες έφυγαν γρήγορα στα αποδυτήρια, όπου υπήρχε ήδη μία διμοιρία της αστυνομίας και πήρε θέση πίσω από τον πάγκο, που θα καθίσει ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες βγήκαν για μια αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, ο Βίτορ Περέιρα πήγε μέχρι την εστία στην πλευρά της Θύρας 4, ενώ βόλτα στον αγωνιστικό χώρο επιχείρησε να κάνει κι ο Μαρινάκης, αλλά υπό αποδοκιμασίες έκανε μεταβολή μετά από 10 μέτρα κι επέστρεψε στα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα, έξω από την κεντρική κερκίδα, τα δακρυγόνα έπεφταν βροχή, καθώς η αστυνομία προσπαθήσει να απωθήσει περίπου 100-200 οπαδούς που κινούνταν απειλητικά(;) προς το σημείο.

Σχεδόν μία – μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, από τα αμέτρητα χημικά, που έχουν πέσει με εντολή του πανέξυπνου επικεφαλής των μέτρων… τάξης.

Δείτε τα ΜΑΤ πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού

Δείτε το βίντεο με την παρουσία της αστυνομίας, πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια