By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Συνάντηση Αρβανίτη – Κάλας
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Αρβανίτη – Κάλας

Τhessports
Last updated: 09/02/2015 16:49
Τhessports
Share
SHARE

Τετ α τετ με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας, είχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος του δ.σ., Στάθης Ρούσσος, στο πλαίσιο του δείπνου που παρέθεσε ο ομογενής επιχειρηματίας στους Ντίτερ Χέννες και Βάλτερ Φόιχτ.

Τα δύο στελέχη της ΚΑΕ Άρης (παρών ήταν και ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Χρήστος Γρόλλιος) γνωρίστηκαν με τον κ. Κάλας, με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ. Ο κ. Κάλας είναι φανατικός φίλαθλος του μπάσκετ και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην ομάδα, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματά της.

Τα στελέχη της ΚΑΕ Άρης από την πλευρά τους ευχήθηκαν στον ομογενή επιχειρηματία καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα.

Ο Άλεξ Κάλας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα προχωρά την εξυγίανση της εταιρίας και παράλληλα έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

(arisbc)

Σχετικά άρθρα

Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Φέρνει Ντιμιτρίεβιτς ο Άρης
TAGGED:Κάλας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πιστεύουν ότι έκανε καλά!
Next Article «Το δικό σας γέλιο, η δική μας ντροπή»

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Τέλος από τον Πανσερραϊκό ο Σαραγόσα
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US