Πρότυπα μάθησης και άθλησης

Νους υγιής εν σώματι υγιεί, που έλεγαν (και έπρατταν) οι Αρχαιοι Ελληνες), με το ρητό να βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης.

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Οι ομάδες χάντμπολ αγοριών και κοριτσιών των Προτύπων κατέκτησαν την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα Περιφέρειας Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας και τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:

ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΠΡΟΤΥΠΑ – 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 1ος αγώνας: 9 – 2, 2os αγώνας: 5 – 2

ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΙΩΝ: ΠΡΟΤΥΠΑ – 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 7 – 2, ΠΡΟΤΥΠΑ – 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ 9 – 9 και στα πέναλτι 2 – 1.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μέσα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθε” πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο των Προτύπων αθλητική συνάντηση Τεχνικού και Αγωνιστικού TAE KBO NTO.

Στο Τεχνικό Πρωτάθλημα οι αθλητές, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τη ζώνη τους, διαγωνίστηκαν σε τεχνικές ποδιών(ΑΠ ΤΣΑΚΙ ,ΤΟΛΙΟ ΤΣΑΚΙ) και τεχνικές χεριών (μονές και διπλές).

Στο αγωνιστικό TAE KBO NTO οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με τα κιλά και την ηλικία τους και αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες με τους οποίους διεξάγονται οι επίσημοι διεθνείς αγώνες.

ΣΤΙΒΟΣ: Αργυρό μετάλλιο πήρε μαθήτρια των Προτύπων, η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Νομού Θεσσαλονίκης στους αγώνες ανώμαλου δρόμου στα 1.000 μέτρα