Νέα πρόταση για Βιεϊρίνια

Μήλον της Έριδος γίνεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς οι φήμες για συμφωνία του με την Σάλκε δίνουν και παίρνουν, αλλά η Βόλφσμπουργκ είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της!

Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο, η Σάλκε έχει προσφέρει 4.500.000 ευρώ το χρόνο στον Βιεϊρίνια συν πριμ υπογραφής, επειδή θα πάει ως ελεύθερος, με την Βόλφσμπουργκ να έχει φτάσει στα 3.800.000 ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο (τα ποσά είναι μεικτά, το καθαρό είναι περίπου τα μισά).

Η Βόλφσμποργκ είναι διατεθειμένη να επανέλθει με νέα πρόταση, καθώς δεν θέλει να χάσει τον 29χρονο Πορτογάλο!

“Θα το δούμε λίγο το θέμα. Νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε μία λύση. Βέβαια, το τι θα γίνει στο τέλος, δεν μπορούμε να το προδικάσουμε” δήλωσε χθες ο Κλάους Άλοφς, που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να κρατήσει τον Βιεϊρίνια στο Βόλφσμπουργκ και μάλλον θα επανέλθει με μία πρόταση μεγαλύτερη απ΄ αυτή της Σάλκε!

Στο Βόλφσμπουργκ λένε ότι θέλουν να τον κρατήσουν γιατί είναι εξαιρετικός μεσοεπιθετικός, αλλά και γιατί είναι ικανός να παίξει και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή την εποχή που κάνει σπουδαία παιχνίδια ως δεξί μπακ!

Μάλιστα, απ΄ ότι λένε στη Γερμανία, ένας από τους λόγους που η Βόλφσμπουργκ θέλει να τον κρατήσει, είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος είναι η ψυχή της ομάδας στα αποδυτήρια και αγαπητός απ΄ όλους!

Είναι φανερό ότι απέναντι σε όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ εξαρχής δεν είχε καμιά τύχη…