«Γυρίσαμε στην οικογένεια μας»

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα,με τους Νίκη και Μαυρία να στέκονται στο γεγονός ότι επέστρεψαν στην “οικογένεια” τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Μαυρίας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην οικογένειά μου. Στον Παναθηναϊκό βρίσκομαι από μικρό παιδί μου έχει μάθει πολλά σαν παίκτη και ως άνθρωπο. Ευχαριστώ όλους που μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει στον Παναθηναϊκό και φαίνεται με την εικόνα εντός γηπέδου».

Νίνης: «Καταρχήν από την μεριά μου και την μεριά του Χάρη, γυρίσαμε στην ομάδα που βγήκαμε. Γυρίσαμε στην οικογένειά μας. Σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον. Με ανθρώπους που μας ξέρουν και μας αγαπάνε. Είναι σημαντικό να νιώθει ζεστασιά ένας ποδοσφαιριστής για να βλέπει το μέλλον αισιόδοξα. Το μέλλον το βλέπω πολύ αισιόδοξα από τη δουλειά που γίνεται και τους ανθρώπους της ομάδας. Προχωράμε και είμαστε χαρούμενοι εδώ».

Ταυλαρίδης: «Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θέλω να μιλάω στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αναστασίου, Φύσσα και Βόκολο. Δύο φορές βρέθηκα κοντά στον Παναθηναϊκό. Το 2010 με ήθελε ο κύριος Νιόπλιας, αλλά έλεγαν ότι δεν θα κάνει γκελ στον κόσμο, τελικά δεν ήρθε το «Hammer» που όλοι περίμεναν, αλλά ήρθα εγώ. Πέρσι με ήθελε ο κύριος Αναστασίου, αλλά δεν ήρθα για συγκεκριμένο λόγο και δεν έφταιγε ο Ατρόμητος. Μόλις μου έγινε η πρόταση τα Χριστούγεννα ήμουν προβληματισμένος, καθώς προερχόμουν από τραυματισμό. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος γιατί δεν ήξερα αν θα αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να έρθω δεν υπήρχε πισωγύρισμα. Ο κύριος Αναστασίου με έχει βοηθήσει με τη μέθοδό του να είμαι αυτός που θέλω μέσα στο γήπεδο».