Ατματζίδης: “Αξιόλογη η νέα προσπάθεια”

Διανύοντας την 8η δεκαετία της ζωής του, ο Νίκος Ατματζίδης, δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες του Ηρακλή και είναι από τους λίγους που μπορούν να σκιαγραφήσουν τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε στους “κυανόλευκους” με την επιτροπή σωτηρίας.

“Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια από τα νέα παιδιά και πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα τους. Κάνουν μια θυσία και πιστεύω ότι θα πετύχει. Είναι ντόπιοι, μέσα από τον Ηρακλή. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους και θα πάνε όλα καλά” τόνισε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του Ημίθεου στον “Αrena FM” και πρόσθεσε: “Είμαι αισιόδοξος. Τα νέα παιδιά, έχουν δύναμη, φλόγα και αγάπη για τον σύλλογο, όπως και εγώ όταν ανέλαβα”.

Σ’ ότι αφορά την παρουσία των οπαδών του Ηρακλή σε όλα τα παιχνίδια, ο Νίκος Ατματζίδης, υπογράμμισε: “Θαυμάζω τους οπαδούς μας και βλέπω πόσοι έρχονται στον αγώνα μας. Η νέα γενιά είναι τρομερή και δεν την είχαμε παλαιότερα”.

Τέλος αναφορικά με το αν η ομάδα μπορεί να ανέβει στην Σούπερλιγκα είπε: “Είναι αλήθεια ότι παρουσιάζει μια ιδιορρυθμία. Κερδίζει και χάνει παιχνίδια, αλλά με λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Εγώ βλέπω τις ομάδες στον άλλον όμιλο και νομίζω πως ο Ηρακλής υπερέχει. Με λίγη προσοχή θα τα καταφέρει”.