Έπεσαν οι μάσκες

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, και κυρίως για το αντικείμενο, που χτύπησε τον Αναστασίου. Έτσι, έγινε αντιληπτό, γιατί η ΕΠΟ δεν όρισε τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη 12 Μαρτίου!

Αν το παιχνίδι είχε οριστεί στις 12 Μαρτίου, θα γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών, με την προϋπόθεση πως η ποινή του Ολυμπιακού θα ανακοινώνοντας χθες, έτσι ώστε να μεσολαβήσουν 5 μέρες από το επόμενο παιχνίδι. Εδώ, από τη μια η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι αργότερα, για κάθε ενδεχόμενο, κι από την άλλη η πειθαρχική της Λίγκας, έβγαλε την απόφαση σήμερα κι όχι χθες (οι αποφάσεις βγαίνουν συνήθως Πέμπτη). Έτσι υπάρχει ένα ακόμη άλλοθι. Η πειθαρχική της Λίγκας δεν γίνονταν να μην επιβάλει ποινή έδρας για το αντικείμενο στον προπονητή του Παναθηναϊκό και το κακό για τον Ολυμπιακό, θα ήταν πως δεν θα προλάβαινε να ρίξει την ποινή στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, αν η απόφαση έβγαινε χθες και το παιχνίδι Κυπέλλου είχε οριστεί στις 12/3.

Μ΄ αυτή τη μεθόδευση, ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή στο παντελώς αδιάφορο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 15 Μαρτίου και το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά με κόσμο στο Καραϊσκάκη, με τη συμβολή της ΕΠΟ.

To φοβερό είναι πως ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό που σέβεται την απόφαση της δικαιοσύνης και δεν θα καταθέσει έφεση…