Ο μάνατζερ, που… παίζει τον ΠΑΟΚ

Είναι γνωστή η αρνητική κατάληξη των διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με τον Φάνη Τσανδάρη, ο οποίος δεν αποδέχτηκε την πρόταση, που του έγινε και το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Θα μπορεί να μεταγραφεί σε οποιαδήποτε θέλει στην Ελλάδα, αν θέλει να πάει στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα σεβαστό ποσό ως τροφεία.

Από την ώρα, που ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις, κυκλοφορούν φήμες περί συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι. Κυκλοφορούν από τώρα, προφανώς σε μια προσπάθεια να πιέσει μάνατζέρ του τον ΠΑΟΚ να επανέλθει και να δώσει στον Τσανδάρη τα χρήματα που θέλει.

Μάνατζερ του Τσανδάρη, είναι ο κ. Γιάννης Ευαγγελόπουλος, γνωστός στην πιάτσα για τις εξαιρετικές σχέσεις του με τον Ολυμπιακό.

Είναι ο μάνατζερ του Μανωλά που μοσχοπουλήθηκε στη Ρόμα, είναι ο μάνατζερ του Μανιάτη, αλλά και των Αυλωνίτη και Μπουχαλάκη. Είναι από τους μάνατζερ, με τους οποίους ευχαρίστως συνεργάζεται ο Ολυμπιακός. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι λίγοι Έλληνες μάνατζερ μπορούν να μπαίνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Στην Τούμπα φαίνεται πως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, και δεν πρόκειται να υποκύψουν, στην πίεση που ασκείται μέσω του Ολυμπιακού. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ ευχαρίστως θα χρησικοποιούσε το όνομα του Ολυμπιακού για να πάρει αυτά που θέλει από τον ΠΑΟΚ για τον Τσανδάρη, ενώ κι ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε πρόβλημα να δημιουργήσει ένα στον ΠΑΟΚ, συμφωνώντας με τον Τσανδάρη και δίνοντάς τον δανεικό σε κανέναν Εργοτέλη ή Πανιώνιο.Ο εν λόγω μάνατζερ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος θα εμφανιστεί και πάλι μπροστά στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός του Τσανδάρη, έχει τα δικαιώματα του Γιάννη Σκόνδρα, ενώ πρόλαβε να πάρει και τον Κυριάκο Σαββίδη…