Το ντέρμπι με τα «μάτια» της ΟΥΕΦΑ

Στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς του Σαββατοκύριακου εντάσσεται από την ΟΥΕΦΑ το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Στην παρουσίαση των σημαντικότερων αγώνων που γίνεται στο επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υπάρχει εκτενής αναφορά στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/3).

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη όχι μόνο για να σφραγίσει το 41ο πρωτάθλημα με έξι ματς ακόμα να απομένουν, αλλά και για να επανέλθει μετά την ήττα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου εντός έδρας με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, 19 πόντους πίσω, έχει χάσει μόλις δύο πόντους εντός έδρας όλη τη σεζόν, αλλά έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Χουμπ Στέφενς αυτή την εβδομάδα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, ένας εκ των νικητών του Euro 2004 με την Ελλάδα, είναι τώρα στο πόστο.

Ο επιθετικός Ντάνι Χούσεν θέλει ο ΠΑΟΚ να χαλάσει το πάρτι του Ολυμπιακού: “Πρέπει να αφήσουμε τα πρόσφατα στραβοπατήματα πίσω μας. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό”» αναφέρεται αναλυτικά.