Φάπες για το… Fair Play (Vds)

Χαμός έγινε σήμερα στη Ζάκυνθο στο… επτανησιακό ντέρμπι με την Κέρκυρα, με τους φιλοξενούμενους να “κλέβουν” τη νίκη στο 83′, καταστρατηγώντας αυτό που (έστω και κακώς) ονομάζεται Fair Play.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου, Ξενοδόχοφ, έβγαλε τη μπάλα πλάγιο άουτ για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε συμπαίκτη του που ήταν πεσμένος στο χόρτο.

Οι παίκτες της Κέρκυρας, δεν επέστρεψαν τη μπάλα, εκδήλωσαν επίθεση, έπιασαν στον ύπνο τους γηπεδούχους και πέτυχαν το γκολ της νίκης.

“Δεν περίμενα από τον συνάδελφό μου στη φάση του δεύτερου γκολ να αντιδράσει έτσι. Φώναζε από τον πάγκο «παίξτε, παίξτε», ενώ θα έπρεπε να τηρήσουν το fair play. Όταν τον ρώτησα στη διακοπή γιατί δεν τήρησαν το fair play, μου απάντησε ότι στην Ελλάδα αυτό τηρείται μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Περίμενα και από τους παίκτες της Κέρκυρας να εφαρμόσουν το fair play. Δεν μας σεβάστηκαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά στο ποδόσφαιρο, κάποτε θα τα ξαναπούμε με τον αντίπαλο. Εύχομαι στο μέλλον και η Κέρκυρα να δεχτεί ένα παρόμοιο τέρμα. Τιμώ τους ποδοσφαιριστές μου”, δήλωσε ο προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, που αρνήθηκε να μιλήσει μαζί με τον προπονητή της Κέρκυρας, Μιχάλη Γρηγορίου.

“Ήθελα να πω για τον συνάδελφο προπονητή, ότι στο σεμινάριο που παρακολουθεί στην Ιταλία για το UEFA Pro, στο μάθημα για το Fair play, σίγουρα θα έλειπε, αφού πλέον έχει σταματήσει για να παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο. Το Fair play ισχύει μόνο αν χτυπήσει ο τερματοφύλακας ή υπάρχει σοβαρός τραυματισμός”, ήταν η απάντηση του προπονητή της Κέρκυρας.

Δείτε στο video όσα έγιναν στην επίμαχη φάση και όσα ακολούθησαν :

http://www.youtube.com/watch?v=EFUsJF4540g&feature=player_embedded