“Να είμαστε έτοιμοι με τον Ηρακλή”

Σούπερ παιχνίδι ακολουθεί για τον Απόλλωνα (3ο δυνατό ματς στη σειρά, μετά την Καρδίτσα και τον Αιγινιακό) και ο Τίκο Μεσίνα με δηλώσεις του στην Metrosport, τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή ο Ηρακλής αφού πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αιγινιακό.

Για τη διαιτησία κόντρα στον Αιγινιακό: “Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και αξίζαμε να κερδίσουμε. Γενικά πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα σαν ομάδα. Πιστεύω πως είναι καθαρά πέναλτι και τα δύο. Στο πρώτο πήρα την μπάλα και με κλότσησε και στο δεύτερο ο παίκτης της αντιπάλου έπιασε την μπάλα με το χέρι”.

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Δε χάθηκαν σίγουρα τα πλέι-οφ! Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο! Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι και αδύνατον! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες και ό,τι περισσότερο καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αλλά προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για το παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε σαν μια πρόκληση».

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα: «Δεν μπορώ να απαντήσω σ’αυτό ακόμα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πώς να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι εδώ και οι φίλαθλοί μας. Και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη, μοιάζει με τη Βαρκελώνη. Θα δούμε…».