“Τιμή για μένα το All Star Game”

Μετά τον Κούπερ σειρά πήρε ο Γιώργος Μπόγρης ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο φετινό all star game μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (paokbc.gr). Ο νεαρός σέντερ τόνισε: «Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση, μία γιορτή του μπάσκετ. Έχω ήδη τρεις συμμετοχές στο παιχνίδι των νέων κι αυτή θα είναι η πρώτη μου στο All Star Game. Σαφώς και είναι μία τιμή να σε επιλέγουν με τους καλύτερους. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι όπως περάσαμε όμορφα στις προηγούμενες διοργανώσεις, το ίδιο θα περάσουμε και τώρα».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του Ντι Τζέι Κούπερ: «Εντάξει, σαν αστείο μου φαίνεται. Εγώ πάλι θα ήθελα να παίξω με τους ξένους. Νομίζω ότι μαζί με τον Μάικ ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε και μάλιστα με τρόπο που σχεδόν κανείς δεν έχει καταφέρει».

Για τη συμμετοχή του Δέδα και Λιάπη στους διαγωνισμούς τριών πόντων: «Νομίζω ότι ο διαγωνισμός τριών πόντων δεν θα έπρεπε να γίνεται καν, αλλά το τρόπαιο να πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Δέδα. Καλή επιτυχία και στο Λιάπη, που θα είναι αγχωμένος».